Boeken club

Iedere laatste vrijdag van de maand komen we, met een hapje en een drankje, samen om een boek met elkaar te bespreken.

Vanaf 27 januari organiseert fotografe en alleskunner Sanne Uitvlugt in samen werking met Frøbel & Vlegt een Boeken Club!

“Vroeger als kind ging ik iedere vrijdagavond met mijn vader samen naar de bieb en las ik vreselijk veel boeken. Ik ben het altijd blijven doen. Maar soms verwaterde het. Omdat we al gauw geneigd zijn om onze telefoon erbij pakken, we geen ruimte in ons hoofd hebben om ons te concentreren op een verhaal of het gewoon te druk hebben. Maar iedereen heeft wel één momentje op de dag dat we er een boek bij kunnen pakken. Niets is zo lekker dan verdwalen in een boek, toch?”

Daarom nu ook in Culemborg een heuse Boeken Club!

Iedere laatste vrijdag van de maand komen we samen op de gezellige zolder van Caetshage. Met een klein borrelplankje en een drankje inbegrepen. Het volgende boek wordt met elkaar gekozen. En als het boek uit is, bespreken we het in de boekenclub. Hoe fijn is het om het plezier in lezen met elkaar te delen?!

Vrijdag 31 maart: ‘If Women Rose Rooted’ van Sharon Blackie. Must read over de transformerende reis van vrouwen die hen leidt naar een meer authentiek leven. Verteld aan de hand van Ierse vertellingen, geïllustreerd met de prachtige kusten, edges en grotten die bewandeld en bewoond worden door wijze vrouwen, jonge godinnen en dappere strijdsters.

Kosten: € 12,50 per persoon per keer

Tijdstip: 20:00 – 21:30u

Boeken Club met hapje en een drankje (elke laatste vrijdag van de maand) | Caetshage Zolder

Foto's: Sanne Uivlugt, @photographystorytelling.